Workshops Annie Sloan

Workshop basistechniek verven met Annie Sloan Chalk Paint.

De workshop basis techniek is uitermate geschikt voor mensen die niet eerder met Chalk Paint hebben gewerkt. Tijdens deze workshop leren we jullie diverse technieken en vaardigheden om zelf aan de slag te kunnen met Chalk Paint.

We gaan onder andere werken met verschillende soorten wax en we gaan meerdere lagen verf over elkaar heen aanbrengen en deze vervolgens door schuren. We starten op een oefenplank en gaan daarna door om een serveer plank om te toveren in je eigen design.

We beginnen de workshop altijd met een kop koffie en of thee met iets lekkers, na een korte uitleg gaan jullie meteen aan de slag. Als de verf even moet drogen is er gelegenheid voor wat drinken met wat lekkers en kun je rustig de gehele winkel bekijken.  

Alle materialen en de hapjes en de drankjes zijn inbegrepen in deze leuke starters workshop. 

We beginnen rond de klok van 19.00 uur en zullen totaal circa 3 uren bezig zijn. Eind tijd is afhankelijk van de grote van de groep en de droogtijd van de verf. 

Minimale groepsdeelname bedraagt 4 personen en maximaal 8 personen. Indien er minder dan 4 personen zich hebben opgegeven zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. Hiervan ontvang je tijdig bericht. 

Heb je zelf een groepje samen gesteld en wil je op een andere datum dan is dat bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op en we vinden vast een leuke oplossing. Eventueel doen we het ook op locatie.

Tijdens de workshop geven we tevens een leuke korting op ons assortiment. De kosten voor deze workshop zijn EUR 35,--

 

 

  

Vervolg workshops.

Ben je al bekend met de Annie SLoan Chalk Paint en klaar voor de volgende stap ? Dan is de vervolgworkshop iets voor jou. 

Tijdens deze workshops leggen we nog even uit wat we eerder gedaan hebben om de basis technieken even op te frissen en gaan vervolgens aan de slag. Wij bieden de volgende vervolg workshops aan:

- Roestig / Vintage Sign bord, tijdens deze workshop gaan we een houten plaat bewerken tot een roestig bord. Het bord kan worden voorzien van een leuke tekst of spreuk. We werken met alle beschikbare kleuren uit de gehele Annie Sloan assortiment. De kosten voor deze workshop zijn EUR 30,-- 

 

- Pimp mijn Ikea kruk, wie heeft er niet een Ikea kruk in huis staan ? Wij zijn van mening dat we deze kunnen omtoveren tot een passend meubel stuk voor in je eigen interieur. De kosten van deze workshop zijn EUR 30,--. Dan gaan wij er wel van uit dat je je eigen Ikea kruk (of ander houten krukje) mee neemt. Indien je deze niet hebt dan kunnen wij deze voor je regelen. De prijs van deze kruk bedraagt EUR 9,95.

    

 

- Kerst. Voor de kerst periode komen we met een workshop met als thema Kerst. Momenteel zijn we deze aan het voorbereiden. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dat toevoegen op deze website en kenbaar maken via Facebook en Instagram. 

 

 

 Workshop data's 

- Woensdag 13 December hebben we een besloten workshop voor een personeelsuitje

- Donderdag 14 December doen we een workshop op locatie voor een bedrijf uit Joure. 

 

Workshops zijn inclusief koffie / thee en wat lekkers voor de inwendige mens.

Opgeven voor de workshops is mogelijk door langs te komen in de winkel, een facebook chat (PB) bericht, email of een whattsapp berichtje. 

 

Het verven met Annie Sloan Chalkpaint werkt zo gemakkelijk dat u in een handomdraai uw meubelstuk heeft omgetoverd. Maar er is nog zo veel meer mogelijk met deze verf en waxen.

 

   

 

Wilt u ook graag een workshop volgen? Neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer: 06 - 49 92 51 05 of stuur een mail naar info@wijn-wonen.nl

 

 

 

© 2015 - 2018 Wijn & Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel